Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Poctivé, plnohodnotné jídlo vařené od základu z kvalitních surovin a bez chemie. Trvanlivost až 10 let.
Složení
vepřová plec (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, česnek, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: _438
Energetická hodnota kcal: _104
Tuky: _7 g
Nasycené mastné kyseliny: _1,6 g
Sacharidy: _4,9 g
z toho cukry: _1,1 g
Bílkoviny: _6,5 g
Vláknina: _0,5 g
Sůl: _1,1 g
Pokud se chcete na něco zeptat, napište dotaz na pavel@trapper.cz
Vložit komentář