Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť. Poctivé, plnohodnotné jídlo vařené od základu z kvalitních surovin a bez chemie. Trvanlivost až 10 let.
Složení
jelení maso (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák), červené víno, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, citron, sůl kamenná, divoké koření
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: _348
Energetická hodnota kcal: _83
Tuky: _2 g
Nasycené mastné kyseliny: _0,1 g
Sacharidy: _9,6 g
z toho cukry: _5,4 g
Bílkoviny: _7,8 g
Vláknina: _0,6 g
Sůl: _1,1 g
Pokud se chcete na něco zeptat, napište dotaz na pavel@trapper.cz
Vložit komentář