Outdoorové vaření v přírodě, srbský nůž Dellinger Almazan Skogskock
Vaření v divočině je stále populárnější i díky kanálu Almazan Kitchen, kde srbský nůž Almazan používají pro veškeré práce. Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou.
Technické údaje
Nůž Almazan Skogskock je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2, která dosahuje tvrdosti 60-62 HRC. Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Tlouštka čepele je úctyhodných 5 mm. Rukojeť je ručně tvarována z kusu afrického tvrdého dřeva Wenge, které je olejováno Tungovým olejem. Rukojeť je ozdobena a zpevněna 3 okrasnými nýty. Nůž dodáván s koženým pouzdrem.
Pokud se chcete na něco zeptat, napište dotaz na pavel@trapper.cz
Vložit komentář