Praktický brousek do kuchyně
Jednoduchý protahovací brousek, se kterým rychle oživíte ostří vašich kuchyňských nožů. Disponuje dvěma brusnými čelistmi - karbidovými na hrubé broušení, a keramickými na jemné vyhlazení. Protahovací brousky jsou navrženy tak, aby jejich použití bylo co nejsnazší, a každý si tak mohl sám nabrousit své nože. Kvalita brusu samozřejmě není stejná jako při broušení na kamenech, ale na rychlé přebroušení je to praktický pomocník.
Použití
Pokud je váš nůž již hodně otupený, použijte nejdříve karbidovou čelist a následně ostří vyhlaďte na keramické čelisti. Kermaickou čelistí můžete také průběžně udržovat ostří nožů a před každým krájením nůž párkrát protáhnout a oživit ostrost nože, čímž také oddálíte potřebu nůž důkladně přebrousit.
Pokud se chcete na něco zeptat, napište dotaz na pavel@trapper.cz
Vložit komentář